Jamon de Cebo Iberiko Plemeno Iberika španělština 9kg

8 169 

Tento výrobek pochází z e-shopu

Jamon de Cebo Ibérico Rasa Ibérica 50 %

Šírka Zrající ze zadní nohy 50% iberského plemene

Doba zrání: 36 měsíců

Španělský regionální produkt TERUEL, ARAGON. Nejvyšší kvalita

Jamon de Cebo vařený ve vysokohorském podnebí v nadmořské výšce 1400 metrů v provincii Teruel, ideální místo pro přirozené pekání vepřového masa.

Pochází z iberských prasat chovaných ve volném výběhu a živících se výhradně žaludy a divokými trávami ve fázi výkrmu.

Charakteristické vlastnosti šunky Jamon de Cebo "CASA CONEJOS" jsou zlatavý tuk na vnější straně a narůžovělý, když se blíží ke svalům. Intenzivní chuť, vynikající olejnatost a tuk, který taje na patře.

Při nákupu Jamon de Cebo Iberico mějte na paměti, že ideální teplota ke konzumaci je kolem 22ºC, kdy plátek vykazuje nejlepší aromatické a chuťové vlastnosti.

Pozor

Zrající produkty mohou mít na povrchu přirozenou plíseň, která je výsledkem tradičního procesu zrání a neovlivňuje kvalitu ani bezpečnost produktu. Plíseň lze před konzumací snadno odstranit.

Přírodní rezervace kde chované prase španělského plemene Iberico dýchá čistý vzduch obce Cedrillas v oblasti Teruel v nadmořské výšce 1400 metrů v pohoří Aragon. A šunka z tohoto prasátka je již více než 36 měsíců vydržena s péčí a trpělivostí.

Provádíme pomalé sušení. Neurychlujeme procesy. Získáte tak jemnou chuť s máslovou konzistencí a výrazným aroma.

Naší metodou solení je stohování, stejně jako se to dělalo za starých časů. Díky zkušenostem získaným za více než 30 let jsme dosáhli nízkého obsahu soli v konečném produktu.

Každá z našich šunek má svou historii, tradici, která sleduje jejich klidný proces. Protože tak jedinečný produkt vyžaduje péči a trpělivost.

Naši zákazníci to považují za nejlepší volbu z hlediska poměru cena/výkon.

Minimální trvanlivost je 36 měsíců, mnohem výše tržního průměru.

Hmotnost nohy vcelku 9 000g +-5%

Obsah tuku 22 %

Nutriční hodnoty na 100g:

Energetická hodnota: 1511,4kj/ 361kcal

Tuk: 34g

-z toho nasycené tuky: 22g

Sacharidy: 0,1g

-z toho cukry: 0,1g

Bílkoviny: 32g

Sůl: 4,5 g

Produkt 100% pochází z oblasti Teruel, Aragon, Španělsko.

Metoda otevřeného okna – to je vyhrazená a chráněná španělskou vládou metoda zrání ušlechtilé šunky – JAMON. Tato metoda pochází ze starých časů a je tradiční pro horní oblast Aragonu na východě Španělska

ZVEME VÁS KE SPOLUPRÁCI:

V našich aukcích vystavujeme pouze zboží, které je na našem skladě. V každé aukci je uvedena dodací lhůta a váha przedmiotu.Zapraszamy pro spolupráci Restaurace, Bary, Hotely . Jsme schopni dodat libovolné množství produktů nabízených v našich aukcích na území města Vratislav.