Jamon de Cebo Ibérico Rasa Ibérica 50 %
Šírka Zrající ze zadní nohy 50% iberského plemene
Doba zrání: 36 měsíců
Španělský regionální produkt TERUEL, ARAGON. Nejvyšší kvalita
Jamon de Cebo vařený ve vysokohorském podnebí v nadmořské výšce 1400 metrů v provincii Teruel, ideální místo pro přirozené pekání vepřového masa.
Pochází z iberských prasat chovaných ve volném výběhu a živících se výhradně žaludy a divokými trávami ve fázi výkrmu.
Charakteristické vlastnosti šunky Jamon de Cebo "CASA CONEJOS" jsou zlatavý tuk na vnější straně a narůžovělý, když se blíží ke svalům. Intenzivní chuť, vynikající olejnatost a tuk, který taje na patře.
Při nákupu Jamon de Cebo Iberico mějte na paměti, že ideální teplota ke konzumaci je kolem 22ºC, kdy plátek vykazuje nejlepší aromatické a chuťové vlastnosti.
Pozor
Zrající produkty mohou mít na povrchu přirozenou plíseň, která je výsledkem tradičního procesu zrání a neovlivňuje kvalitu ani bezpečnost produktu. Plíseň lze před konzumací snadno odstranit.
Přírodní rezervace kde chované prase španělského plemene Iberico dýchá čistý vzduch obce Cedrillas v oblasti Teruel v nadmořské výšce 1400 metrů v pohoří Aragon. A šunka z tohoto prasátka je již více než 36 měsíců vydržena s péčí a trpělivostí.
Provádíme pomalé sušení. Neurychlujeme procesy. Získáte tak jemnou chuť s máslovou konzistencí a výrazným aroma.
Naší metodou solení je stohování, stejně jako se to dělalo za starých časů. Díky zkušenostem získaným za více než 30 let jsme dosáhli nízkého obsahu soli v konečném produktu.
Každá z našich šunek má svou historii, tradici, která sleduje jejich klidný proces. Protože tak jedinečný produkt vyžaduje péči a trpělivost.
Naši zákazníci to považují za nejlepší volbu z hlediska poměru cena/výkon.
Minimální trvanlivost je 36 měsíců, mnohem výše tržního průměru.
Hmotnost nohy vcelku 9 000g +-5%
Obsah tuku 22 %
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota: 1511,4kj/ 361kcal
Tuk: 34g
-z toho nasycené tuky: 22g
Sacharidy: 0,1g
-z toho cukry: 0,1g
Bílkoviny: 32g
Sůl: 4,5 g
Produkt 100% pochází z oblasti Teruel, Aragon, Španělsko.
Metoda otevřeného okna – to je vyhrazená a chráněná španělskou vládou metoda zrání ušlechtilé šunky – JAMON. Tato metoda pochází ze starých časů a je tradiční pro horní oblast Aragonu na východě Španělska
ZVEME VÁS KE SPOLUPRÁCI:
V našich aukcích vystavujeme pouze zboží, které je na našem skladě. V každé aukci je uvedena dodací lhůta a váha przedmiotu.Zapraszamy pro spolupráci Restaurace, Bary, Hotely . Jsme schopni dodat libovolné množství produktů nabízených v našich aukcích na území města Vratislav.


