Bulgogi korejská pikantní omáčka, marináda na maso 840g, Korea
Jak udělat korejské pikantní bulgogi:
Vepřové ca. 1,2 kg (pro 2 osoby), šálek pikantní bulgogi omáčky, cibule, trochu pórku.
1. Cibuli nakrájejte a pórek na kousky velikosti .
2. Důkladně je smíchejte s vepřovým masem a omáčkou.
3. Maso dejte na hodinu do lednice, aby vyzrálo.
4. Maso uvaříme v hrnci nebo pánvi.
Složení: pasta z pálivé červené papriky, sójová omáčka, cukr, kukuřičný sirup, voda, hydrolyzovaný rostlinný protein (pšenice), fermentovaný
ethylalkohol, česnek, hruškový extrakt, kyselina citrónová (E330), 5'-ribonukleotidy disodné (E635), sůl, kapsaicinový prášek z pálivé papriky,
sezamová semínka, černý pepř v prášku, extrakt z grapefruitových jader.
POZNÁMKY PRO ALERGIKY: obsahuje sóju, sezam a pšenici.
Po otevření uchovávejte v chladničce.
Průměrné nutriční hodnoty ( na 100g výrobku ):
energetická hodnota -904 kJ / 216 kcal
tuky – 0 g
z toho nasycené tuky – 0 g
sacharidy – 50 g
z toho cukry – 30 g
bílkoviny – 4 g
sůl – 5,9 g
Spotřebujte nejlépe před: 16.04.2026
Čistá hmotnost: 840 g
Země původu: Korea


