Ekologické bílé fazole Jaś jsou známé zejména jako hlavní složka populární na polské stolech "fazole po bretaňsku". Skvěle se hodí do polévek, jednohrncových pokrmů, past a paštik i do salátů. Je vynikajícím zdrojem vlákniny a rostlinných bílkovin.
ZPŮSOB PŘÍPRAVY
předem namočené nejméně 12 hodin a propláchnuté fazole vařte do měkka v čerstvé, neosolené vodě cca. 60 min. Fazole osolíme až na konci vaření.
INGREDIENCE
bio fazole bílé Jeníček 100 %.
NUTRIČNÍ HODNOTA VE 100 g
Energetická hodnota 1395 kJ/333 kcal
Tuk 0,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 60 g
z toho cukry 2,1 g
Vláknina 15 g
Bílkoviny 23 g
Sůl 0,04 g
DOPORUČENÉ PODMÍNKY SKLADOVÁNÍ
Skladujte na suchém a chladném místě.


