Mouka Caputo Saccorosso
Caputo je nejznámější a nejuznávanější italská mouka na světě. Za svou nejvyšší kvalitu a vícegenerační uznání vděčí neměnným výrobním procesům. Neapolský mlýn Caputo byl založen v roce 1924 a od té doby nepřetržitě pracuje a rozvíjí rodinné znalosti výroby nejkvalitnější mouky.
Díky zkušenostem již tří generací zaručuje společnost Caputo mimořádně vysokou kvalitu svých výrobků. V mlýně se používají pouze ty nejlepší, vybrané druhy pšenice, díky čemuž je finální produkt jedinečný.
Mouka Caputo Saccorosso je mouka určená pro koláče, které vyžadují dlouhé zrání v chladírnách. Obsahuje lepek s vyváženým poměrem roztažnosti, pevnosti a pružnosti. Ideálně se hodí pro neapolskou pizzu.
Typ mouky: „00“
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energie: 352 kcal/1489 kj
Tuky: 1 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g)
Sacharidy: 71,5 g (z toho cukry 1,1 g)
Obsah bílkovin: 13 g
Vláknina: 3 g
Síla:W 300/320
Flexibilita: P/L 0,50 / 0,60
Doba použitelnosti: 12 měsíců
320-340, bílkoviny – 13,5%
Nabídka se vztahuje na 1 sáček o hmotnosti 25 kg, originálně zabalený v Itálii
DOBA POUŽITELNOSTI: do 12 měsíců


