Yerba Mate Taragui con palo Andresito tradiční 4kg

576 

Tento výrobek pochází z e-shopu

✅Yerba Mate Taragui con Palo 1000 g:

Klasická, silná argentinská yerba maté, která se těší sympatii a uznání zkušených mateistů z celého světa. Taragui je jednou z nejznámějších a nejznámějších argentinských značek yerba mate. Yerba Mate Taragui je od 20. let 20. století pěstována a sklízena na slavné argentinské plantáži Las Marias. Taragui con Palo je sušené zařízení skládající se z vybraných listů a tyčinek cesmíny paraguayské, jehož pěstování, sklizeň, sušení a balení probíhají v ekologických podmínkách splňujících normy organičnosti. Je také třeba poznamenat, že tyčinky a listy jsou sušeny bez použití kouře, což zaujme zejména milovníky exotické chuti a vůně bez nádechu kouře.

Chuť a vůně yerba maté:

Chuť i vůně Taragui je velmi intenzivní a mnohorozměrná – chuť nálevu je gurmány z celého světa považována za esenci tradiční čistokrevné chuti yerba maté a inspirativní aroma nemá obdoby. Taragui con Palo je nápoj, který poskytuje rychlé a dlouhodobé zásobování energií.

Ingredience:

  • yerba maté (Ilex paraguariensis) 100% – země původu: Argentina
  • sušené výrobky skládající se z vybraných listů a tyčinek cesmíny paraguayské

✅Yerba Mate ANDRESITO – SILNÁ argentinská elaboráda 1000 g

Argentinská yerba maté pochází ze zpracovatelského závodu a plantáže Yerbatera Andresito, která byla založena v roce 1983 a je známá svými vysoce kvalitními produkty. Obsahuje středně velké lístky a tyčinky s mírným množstvím prachu. Doporučuje se pro lidi, kteří pijí klasické yerba maté pravidelně a oceňují tradiční chuť a mírnou sílu. Yerba mate Andresito se pěstuje v nejsevernějších oblastech provincie Misiones, které se nacházejí kolem chráněných oblastí národního parku Iguazu. Jedná se o oblasti s velmi nízkým znečištěním životního prostředí a odtud pocházející zemědělské produkty jsou známé svou vysokou čistotou.

Ingredience:

  • yerba mate (Ilex paraguariensis) 100% – země původu: Argentina
  • Sucho se skládá pouze z selektovaných lístků a tyčinek cesmíny paraguayské.

♨ Stručný způsob vaření: ♨

  1. Umístěte bombillu do nádoby,
  2. nasypte sušinu a doplňte jimi 1/3 až 2/3 objemu,
  3. zalijte vodou o teplotě 75-85 stupňů C.
  4. Nemíchejte bombillou.

Jednou uvařené sucho lze znovu zalít až 7krát

❄ Zkuste Yerba Mate za studena: ❄

  • Zalijte ho ledovou vodou. Nezapomeňte na studenou, ale ledovou
  • Pokud můžete přidat kostky ledu
  • Počkejte několik minut, než yerba mate uvolní svou SÍLU
  • Užijte si chladivý výkon TERERE!