Yerba Mate Taragui Elaborada Con Palo Tradicional 2x1kg 2kg

481 

Tento výrobek pochází z e-shopu

☘ Yerba Mate Taragui Con Palo 1kg☘

Klasická, silná argentinská yerba maté, těšící sympatiím a uznání zkušených mateistů z celého světa. Taragui je jednou z nejslavnějších a nejznámějších argentinských značek yerba maté. Yerba Mate Taragui od 20. let 20. století pěstuje a sklízí na slavné argentinské plantáži Las Marias. Taragui con Palo je sucho složené z vybraných listů a tyčinek cesmíny paraguayské.

1 – Výrobce: Yerba Mate Taragüi vyrábí společnost Las Marías, která byla založena v roce 1924 a je jedním z předních výrobců yerba maté v Argentině.

2 – Chuť a vůně: Yerba Mate Taragüi nabízí bohatou, vyváženou chuť a vůni charakteristickou pro tradiční yerba maté. Obvykle je popisována jako jemná a příjemná na chuť.

3 – Popularita: Yerba Mate Taragüi těší velké oblibě jak v Argentině, tak v zahraničí, a to díky vysoké kvalitě produktu a tradicím spojeným s jeho konzumací.

4 – Zdravotní vlastnosti: Stejně jako jiné typy yerba maté obsahuje Yerba Mate Taragüi přirozeně kofein a další živiny, jako jsou polyfenoly a minerály. Je také zdrojem antioxidantů a může mít příznivý vliv na zdraví.

Rozdělte doporučené denní množství krmiva uvedené v tabulce výživy na 1-2 stejných porcí během dne.

  • yerba maté (Ilex paraguariensis) 100% – země původu: Argentina
  • sušina složená z vybraných listů a tyčinek cesmíny paraguayské

♨ Způsob přípravy na teplo♨ :

  • nasypte yerba mate do nádoby (1/3 – 3/4 objemu nádoby)
  • pokryjte nádobu dlaní, otočte a několikrát protřepejte,
  • postavte nádobu,
  • nalijte vodu o teplotě asi 60 stupňů Celsia (méně než polovinu nádobí)
  • vložte bombillu do nádoby na místě, kde je nejvíce volného prostoru,
  • přilijte horkou, ale ne vroucí vodu (75 stupňů Celsia)
  • po asi 3-5 minutách můžete vypít hotovou yerbu.

❄ Způsob přípravy terere (za studena)❄ :

  • nasypte yerba mate do nádoby (1/3 – 3/4 objemu nádoby)
  • pokryjte nádobu dlaní, otočte a několikrát protřepejte,
  • postavte nádobu,
  • přidat pár kostek ledu
  • nalijte studenou vodu (méně než polovinu nádobí)
  • vložte bombillu do nádoby na místě, kde je nejvíce volného prostoru,
  • dolít studenou vodou,
  • nechte nádobu několik minut (cca 5-7) uvolňovat chuť a vůni yerby, po této době bude připravena