Yerba Mate Taragui Elaborada Con Palo Traditional 2x1kg 2kg
Sada obsahuje:
2x Yerba Mate Taragui Elaborda Con Palo Traditional 1kg 1000g
Pociťte tradičně pěstovanou značku yerba mate Taragui v sadě dvou kusů.
☘ Yerba Mate Taragui Con Palo 1 kg☘
Klasická, silná argentinská yerba maté, která se těší sympatii a uznání zkušených mateistů z celého světa. Taragui je jednou z nejznámějších a nejznámějších argentinských značek yerba mate. Yerba Mate Taragui je od 20. let 20. století pěstována a sklízena na slavné argentinské plantáži Las Marias. Taragui con Palo je sušené krmivo skládající se z vybraných listů a tyčinek cesmíny paraguayské.
1 – Výrobce: Yerba Mate Taragüi vyrábí společnost Las Marías, která byla založena v roce 1924 a je jedním z předních výrobců yerba maté v Argentině.
2 – Chuť a vůně: Yerba Mate Taragüi nabízí bohatou, vyváženou chuť a vůni charakteristickou pro tradiční yerba maté. Obvykle je popisována jako jemná a příjemná na chuť.
3 – Popularita: Yerba Mate Taragüi se těší velké oblibě jak v Argentině, tak i v zahraničí díky své vysoké kvalitě produktu a tradicím spojeným s jeho konzumací.
4 – Zdravotní vlastnosti: Stejně jako ostatní druhy yerba maté obsahuje Yerba Mate Taragüi přirozeně kofein a další živiny, jako jsou polyfenoly a minerály. Je také zdrojem antioxidantů a může mít příznivý vliv na zdraví.
♨ Způsob přípravy za tepla♨:
- nasypte sušené yerba maté do nádoby (1/3 – 3/4 objemu nádoby)
- přikryjte nádobu dlaní, otočte a několikrát protřepejte,
- postavte nádobu,
- nalijte vodu o teplotě přibližně 60 stupňů Celsia (méně než polovinu nádoby)
- vložte bombillu do nádoby na místě, kde je nejvíce volného místa,
- přilijte horkou, ale ne vroucí vodu (75 stupňů Celsia)
- Po přibližně 3-5 minutách můžete pít hotovou yerbu.
❄ Způsob přípravy terere (za studena)❄:
- nasypte sušené yerba maté do nádoby (1/3 – 3/4 objemu nádoby)
- přikryjte nádobu dlaní, otočte a několikrát protřepejte,
- postavte nádobu,
- přidejte pár kostek ledu
- nalijte studenou vodu (méně než polovinu nádoby)
- vložte bombillu do nádoby na místě, kde je nejvíce volného místa,
- přilijte studenou vodu,
- Nechte nádobu několik (asi 5-7) minut odstát, aby se uvolnila chuť a vůně yerby, po uplynutí této doby bude hotová


